Tränarteamet

Möt våra tränare

Vi är väldigt glada att kunna mönstra ett starkt och rutinerat tränarteam som brinner för att hjälpa dig att ta nästa steg i ditt padelspel. Vår ambition är att erbjuda rolig padelträning av toppklass för alla olika spelnivåer.

Ansvarig för träningsverksamheten i STIGA Sports Padel Center är Fredrik Hörnell. Han har jobbat heltid med tennis i ca 28 år varav de sista 8 åren i Svenska Tennisförbundet som juniorlandslagsansvarig och tränare för de yngre spelarna. Fredrik utbildar idag andra padeltränare nationellt tillsammans med bl. a Andréas Johansson och Anton Johansson genom ett samarbete med Prio Padel/Prio Academy.

Alla våra tränare har stor erfarenhet av att jobba som tränare och ledare inom olika idrotter och är utbildade genom Prio Academys tränarutbildningar eller via andra aktörer.

Ge bort en padelkurs

Visst känner du någon som kan behöva vässa lite på tekniken, overheadslagen, lobben och positioneringen? Tänkte väl det!

Vi har den perfekta presenten! Ge bort ett presentkort på valfritt belopp som kan användas till våra kurser, privatlektioner, bantider eller shopen.

Presentkortet köper du i vår shop.

Intresseanmälan privatlektion

Kontakta oss idag så återkommer vi så snabbt vi kan.

Padelkurser

För 1-4 spelare

Missa inte våra padelkurser där vi satt ihop ett flertal olika erbjudanden som passar alla spelnivåer.

Pris: fr 800kr/tim