Event & aktiviteter

Kom till oss med ditt event

Vi gillar att arrangera tävlingar och event och har en kanonfin hall för ändamålet!

Vår ambition är att våra kunder och partners ska se STIGA SPORTS Padel Center som en naturlig plats för event och aktiviteter. Vi hjälper er gärna med företagsevent/tävlingar, aktiviteter för föreningen, kompisgänget, möhippan eller födelsedagsfirande.

Vi har haft glädjen att arrangera mycket uppskattade event och turneringar tillsammans med bl.a Portfolio Försäkra, M Bilar Group, Bilia Eskilstuna, Nordslingan Bil och IF GUIF.

Vid turneringar och event går det bra att abonnera hela hallen eller hyra enstaka banor. Det går såklart även att använda övriga ytor i hallen så som lounge och läktare, ytorna runt banorna osv.

Utrustning
Vi har självklart rack och bollar för uthyrning till ert evenemang.

Priser
Vi skräddarsyr varje event och aktivitet som vi anordnar. Det kan vara alltifrån ett större event för 50-100 personer till en mindre aktivitet. Priset beror på hur många banor ni vill ha och vad ni vill ha hjälp med i övrigt.

Aktuellt

Just nu finns ingen aktivitet att anmäla sig till

 

Vi kan ha missat att uppdatera hemsidan, men håll utkik i Playtomic för där finns aktuella aktiviteter. Passa på att boka en kompismatch eller privatlektion med någon av våra tränare.

RELAXAVDELNING

Vi har en fantastiskt fin relaxavdelning med spabad och bastu för upp till 16 personer, perfekt att hänga i efter några timmar på padelbanan. Boka in nästa träff med kompisgänget här för en härlig stund med padel, bastu och bubbelbad. Vår restaurang kan hjälpa till med mat & dryck, eller så tar ni med det själva.

Konferensrum

På övervåning finns vårt fina konferensrum som är fullt utrustat och kan ta upp till ca 24 st sittande.

Restaurang

Salladshallen by Kalas finns i hallen och erbjuder supergoda sallader/bowls på menyn.

Tränare

Boka en privatlektion eller ta med några kompisar (max 4 på banan) och kör ett träningspass med någon av våra engagerade och kunniga padeltränare.

Tävlingar

Vi hjälper er att anordna tävlingar som Americano, Mexicano, Vinnarbana eller liknande.

Mässor

Det finns bra med ytor i hallen för företag att visa upp sig i samband med sin aktivitet eller varför inte arrangera en ”minimässa” kombinerad med padelspel?