Padelkurser

Utveckla ditt padelspel

Vill du få hjälp att utveckla ditt padelspel? Boka en padeltränare för enstaka lektioner eller gå med i någon av våra populära kurser. Vi har kurser och paket anpassade för alla padelspelare och spelnivåer, vi syr såklart även ihop träningspass utefter dina egna önskemål.

I alla priser ingår det tränare, bana och bollar. Tränaren ansvarar för att boka banan. Priserna per timme är desamma oavsett antal spelare som är med på passet.

Betalning faktureras om inget annat anges.

Gruppträning

Det här är en väldigt populär och rolig träningsform där du både lär känna fler padelspelare och får träna på alla olika typer av slag, men även taktik och positionering.

Vi har grupper för alla olika spelnivåer. En omgång innehåller 1 timme träning/vecka under antingen 6 eller 8 veckor i grupper om fyra spelare. Träningar sker måndagar-torsdagar kl. 16-19.

Nya grupper startar löpande under året. Hör av dig via formuläret nedan för aktuella tider.

Pris: fr. 1 350kr/spelare

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan.

Intensiv Bas

För 1-3 spelare

3 timmars träning vid tre tillfällen med fokus på basteknik och rörelsemönster i forehand, backhand, volley och overhead.

Pass 1: Fokus på forehand, backhand samt spelet i glasen.
Pass 2: Fokus på volley.
Pass 3: Fokus på overheadspelet.

Pris: fr 2 500 kr

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan.

Teknik Bas

För 1-2 spelare

Vi fokuserar på slagteknik i framförallt forehand, backhand och lobb. Passet innehåller många slag på bollen med målet att hjälpa spelaren att få med sig nycklar till att utveckla bättre kontroll och precision i spelet från bakplan.

Pris: fr 800kr/tim

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan.

Teknik Nätspel

För 1-2 spelare

Vi fokuserar på slagteknik och rörelsemönster i volley och/eller overheadspelet. Passet innehåller många slag på bollen med målet att hjälpa spelaren att hitta nycklar till att utveckla sitt rörelsemönster, kontroll och precision i nätspelet.

Pris: fr 800kr/tim

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan.

Positionering & Taktik

För 2-4 spelare

Vi jobbar med positionering och olika spelsituationer med fokus på de taktiska delarna i spelet. Här blir det mycket spel om bollen och vi kan t ex. jobba med det defensiva spelet, hur vi bygger upp poängen, eller hur vi kan ta över nätet på olika sätt mm.

Pris: fr 800kr/tim

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan.

Matchcoachning

För 2-4 spelare

Här är matchspelet i fokus och målet är att ge spelarna några konkreta tips hur de tillsammans kan lyfta sitt spel när det gäller t ex. positionering, hur vi bygger upp poängen och val av slag.

Alt. 1: Matchspel med tre spelare + en tränare. Tränaren är med och spelar och coachar alla tre spelarna.

Alt. 2: Matchspel där tränaren fokuserar på två spelare. Tränaren sitter bredvid och analyserar spelet. Efter matchen går man igenom spelet tillsammans.

Pris: fr 800kr/tim

Anmäl ditt intresse via formuläret nedan.

Privatlektioner

För 1-4 spelare

Våra tränare erbjuder privatlektioner med helt skräddarsydda upplägg helt efter dina egna behov.

Pris: fr 800kr/tim

Ge bort en padelkurs

Visst känner du någon som kan behöva vässa lite på tekniken, overheadslagen, lobben och positioneringen? Tänkte väl det!

Vi har den perfekta presenten! Ge bort ett presentkort på valfritt belopp som kan användas till våra kurser, privatlektioner, bantider eller shopen.

Presentkortet köper du i vår shop.

Intresseanmälan till padelkurs

Kontakta oss idag så återkommer vi så snabbt vi kan.