Eskilstuna Padel Club

Info våren 2023

Nu är vårens träningsgrupper igång. OBS! Alla träningar sker i STIGA Sports Padel Center – Folkesta

Planering
v.3 – Första träningsveckan
v.8 – Sportlov
v.15 – Påsklov
v.21 – Sista träningsveckan

Seriespelet
Det är Eskilstuna Padel Club som ansvarar för och administrerar seriespelen ELON Padel League och Womens Padel League by Cosmetink. All information hittar du på deras sidor.

Junior- & knattepadel

Juniorverksamheten har idag ca 100 spelare i åldrarna 6-16 år i träning varje vecka. Träning sker på tisdagar och onsdagar. Året är indelat i två terminer, vår och höst och innehåller ca 30 veckors träning per år. På skolloven har vi uppehåll i träningen men vi arrangerar lovverksamhet i form av läger, matchspel och liknande.


Tränare

Huvudtränare i Juniorverksamheten är Henrik Ruottinen. Till sin hjälp har han föräldrar som hjälptränare.

Vill du hjälpa till som tränare?
Vi behöver fler som hjälper till som tränare i juniorverksamheten. Vi är ett kul gäng som har ett antal tränarträffar per år där vi utbildar oss, pratar planering och utveckling samt spelar Americano.

Kontakta Henrik om du är intresserad, henrik@eskilstunapadel.se

Matchkväll by Swerob

Föreningen arrangerar matchkvällar 1-2 gånger per månad, matcherna ligger på fredagkvällar och man anmäler sig till ett tillfälle i taget i Playtomic-appen. Aktiviteten är sponsrad av SWEROB som gör att vi kan subventionera avgiften för alla spelare.

Vill du börja spela padel?

Nu har vi plats för fler juniorer och ungdomar i våra träningsgrupper. Vi har grupper i åldrarna 6 – 16 år, både killar och tjejer, nybörjare och de som spelat ett tag.

Om Eskilstuna Padel Club

Eskilstuna Padel Club är en ideell förening som bildades 2018 och har sin bas i STIGA Sports Padel Center – Folkesta. Föreningen är ekonomiskt frikopplad från bolaget som driver hallen.

Målet är att bedriva roliga träningar och aktiviteter av hög kvalité för barn och ungdomar. Förutom träning ca 30 veckor per år arrangeras läger på loven samt Matchkväll by SWEROB ett antal fredagar per månad. Sedan 2022 ansvarar föreningen även för Seriespelet i STIGA Sports Padel Center.

Klubbens ambition är att hålla nere avgifterna för våra aktiviteter så långt det går. De kostnader vi har kopplat till träningsavgifterna är banhyror samt kostnad för tränare och material. STIGA Sports Padel Center subventionerar banhyror för juniorträningen.

De sponsorintäkter klubben har går direkt tillbaka till spelarna i form av sänkta terminsavgifter och riktade aktiviteter.

Föreningen drivs av en ideell styrelse.

Bli medlem
Alla som deltar i juniorverksamheten betalar en medlemsavgift på 100 kr per år. Vill du som förälder stötta föreningen så ansök gärna om medlemskap. Det kostar 300 kr per år och då ingår även en försäkring hos if. Som medlem spelar man för 280 kr/tim på vardagar på dagtid.

Ansökan om medlemskap sker via e-post till info@eskilstunapadelclub.se. Ange namn, personnummer och telefonnummer.

Juniorpris för spel på vardagar
Juniorer spelar för 200 kr på vardagar. Det måste då vara minst två juniorer på banan och man behöver ett eget Playtomic konto kopplat till sig för att ta del av detta pris.

Meddela oss via info@eskilstunapadelclub.se när Playtomic-kontot är skapat så kopplar vi ihop medlemskapet med Playtomic-kontot.

Har du frågor?
Välkommen att kontakta oss via info@eskilstunapadelclub.se.

Börja spela padel

Kul att du vill börja spela padel! Vi ska göra allt vi kan för att hitta en grupp som passar dig. Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort som möjligt.