Om oss

Vi älskar racketsport

Vi som driver Eskilstuna Padel Center AB/STIGA Sports Padel Center är Fredrik Hörnell, Martin Stenström och Robert Dahlén. Vi älskar racketsport och är glada och stolta över att vi fick möjlighet att ta Padel till stan genom att öppna Eskilstunas och Sörmlands första Padelhall sommaren 2017.

I dag kan vi erbjuda spel på totalt 12 dubbelbanor inne, 2 singelbanor inne och 2 banor ute i två fina hallar i stan.

Vårt samarbete startade i Strängnäs Tennisklubb, där Fredrik var anställd som både verksamhetsansvarig och tränare och Martin och Robert var drivande i styrelsen. Efter ca 10 års samarbete inom tennisen är vi vana att driva verksamhet inom racketsport tillsammans. Sedan 2021 arbetar Martin och Fredrik heltid med den dagliga driften och verksamheten i de båda hallarna, Robert har sitt dagliga arbete hos Byggnadsfirma G Insulanders Bygg AB.

Vår ambition är att erbjuda både anläggningar, träningar, tävlingar och event av högsta kvalité och att våra hallar ska fungera som roliga mötesplatser dit alla är välkomna.

Vi vill tacka alla våra samarbetspartners, små som stora. Vår hall & huvudsponsor STIGA Sports AB, våra banpartners samt alla andra samarbetspartners och lokala verksamheter som bidrar med stöd, idéer, tid och engagemang. Läs gärna mer om alla våra partners.

Välkommen att spela Padel hos oss!
Fredrik Hörnell, Martin Stenström, Robert Dahlén