Om oss

Om oss ....

Vi älskar racketsport, trivs med varandra och samarbetar väldigt bra ihop. Länge har det funnits en gemensam dröm att etablera padel på hemmaplan. Nu ser vi att tiden är mogen. Våga prova, du kommer gilla det.

Fredrik Hörnell, Martin Stenström och längst till höger Robert Dahlén

Efter att ha samarbetat i över tio år i Strängnäs tennisklubb, där Fredrik varit anställd som både verksamhetsansvarig och tränare och Martin och Robert varit drivande i styrelsen, är vi vana att driva verksamhet inom bollsport tillsammans. Vi har många års erfarenhet av att ta tillvara varandras olika kunskaper, egenskaper och erfarenheter.


Nu vill vi utveckla padel som sport i Eskilstuna och ser fram emot att se utövandet och intresset för padelsporten växa fram.


Förutom att padel är en enormt kul och fartfylld sport är det ett bra  komplement till andra sporter. Men också ett komplement till golfbanan som arena för affärsrelationer och bowling som aktivitetet för kompisgänget.

Att få tillgång till helt nybyggda lokaler är säkert drömmen för många som startar verksamhet. För oss blev det verklighet, och vi också haft förmånen att vara med och utforma lokalerna från start. Vår samarbetspartner Profeel har namnsatt hallen.


Ett stort tack till alla företag som valt att samarbeta med oss. Vår huvudpartner Profeel, banpartner Sparbanken Rekarne och Gatorade samt alla andra företag som vill samverka och uppskattar vår satsning.

"EN VÄL SAMMANSVETSAD TRIO SOM ÄLSKAR RACKETSPORT MED EN GEMENSAM DRÖM  ATT ETABLERA PADEL. NU KÄNNS TIDEN  MOGEN."

Fredrik Hörnell

Bolltrollare som jobbat med tennis i hela sitt yrkesverksamma liv. Både i klubb, region och numera i  Svenska tennisförbundet som juniorlandslags-ansvarig för 14- och 16-åringar.


Martin Stenström

Tennisentusiast som utanför padel ägnar dagarna åt motorutveckling för tunga fordon. Utöver padel och teknik driver Martin en gård med hotellverksamhet

i Strängnäs.

Robert Dahlén

Marknadsföraren i gänget som utanför padel jobbar med motsvarande uppgifter inom byggbranschen. Ser sportarenor som viktiga platser för både vänskap och affärsrelationer.

Kontakta oss

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Använd gärna mejlformuläret nedan.

 
 
 
 

073-301  12 22

Folkestaleden 3, Eskilstuna

Copyright @ All Rights Reserved