Hallen

Spela, möts, umgås och trivs i
STIGA SPORTS PADEL CENTER

STIGA Sports Padel Center är en modern anläggning som styrs via webbokningar och passersytem där du som bokat spel får tillgång till personlig inpasseringskod. Vårt mål är att du ska trivas både på banorna och i lokalerna i övrigt och har därför satsat lite extra. Banorna har det senaste inom konstgräs med effektiv ledbelysning

för padel. Utanför banorna finns plats att umgås med spelvänner innan och efter spelet, ordna event eller andra arrangemang. I omklädnings-rummen finns bastu som du som spelar har fri tillgång till. Bredvid padelbanorna finns pingisbord och snart även en minitennisbana som du kan använda för uppvärmning och annat skoj med vännerna. På övervåningen hittar du Canon Konferens som du kan boka för möten.

Shopen

Shopen i STIGA Sports Padel Center har ett utbud av padelprodukter

som racket, bollar, skor och kläder. Produkterna kommer från våra racketleverantörer och vår samarbetspartner STIGA Sports. Shopen är öppen när hallen är bemannad, vilket oftast kommer vara kvällar och helger. Vill du handla övrig tid är du välkommen att kontakta oss.


Utanför shopen finns en varuautomat för kortbetalning där du kan köpa dryck, snacks och bollar.

Invigningsfest 21 och 23 september 2017

Efter en häftig bandklippning med eld och fyrverker som Pyroevent stod för, är nu Profeel Padel Center ordenligt invigd.


Stort tack till alla besökare, vår huvudpartner Profeel, övriga samarbetspartner och företagare. Grattis till vinnarna Johan Grunditz från Sparbanken Västra Mälardalen och Magnus Eriksson från Profeel i företagsturneringen.


Ta väl hand om det eftertraktade vandringspriset tills nästa turnering går av stapeln!

 Möts i Canon Konferens!

Förena nytta med nöje och padelspel och boka Canon Konferens för föreningsmötet eller arbetsmötet. Konferensrummet är placerat på övervåningen i STIGA Sports Padel Center med utsikt över padelbanorna. Konferensrummet rymmer 16 personer och är utrustat med whiteboard och visningsskärm som du kan koppla till din dator. Vi erbjuder ingen konferensservice, men du är välkommen att ha med egen förtäring eller caterad mat och fika. Du bokar mötesrummet i bokningssystmet Matchi, på samma sätt som banorna, eller via info@eskilstunapadel.se

Hitta hit.

STIGA Sports Padel Center ligger vid ReTuna Återvinningsgalleria.
Folkestaleden 3 - Eskilstuna

Det är enkelt att ta sig hit oavsett vilket färdsätt du väljer.

STIGA Sports Padel Center

Folkestaleden 3

info@eskilstunapadel.se

073-301 12 22

Öppettider

Måndag - Söndag

06.00 - 24.00

Med bil 

STIGA Sports Padel Center finns på Folkestaleden 3, cirka 8 minuters bilresa från Eskilstuna centrum. Kommer du från E20 är det bara några minuter från avfart 131 Marielund vid McDonalds, Mio och Max. Vi har egen fri parkering precis utanför dörren.


Med buss

Buss 7 stannar vid hållplats ”Ekeby våtmark” som ligger precis vid STIGA Sports Padel Center.


Med cykel

Det finns cykelbana som förbinder STIGA Sports Padel Center med både centrum och västerut mot Volvo och Folkesta. Från Fristadstorget är det ca 6 km till ReTuna.

Kontakta oss

Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Använd gärna mejlformuläret nedan.

 
 
 
 

073-301  12 22

Folkestaleden 3, Eskilstuna

Copyright @ All Rights Reserved